ششمین همایش ملی فناوری نانو : ازتئوری تا کاربرد

فراخوان ششمین همایش ملی فناوری نانو : ازتئوری تا کاربرد زمان : 19 بهمن ماه 1396 مکان : تهران، جامعه مهندسان مشاور ایران مهلت ارسال مقالات : اول آذرماه 1396

فراخوان ششمین همایش ملی فناوری نانو : ازتئوری تا کاربرد

زمان : 19 بهمن ماه 1396

مکان : تهران، جامعه مهندسان مشاور ایران

مهلت ارسال مقالات : اول آذرماه 1396

با کمال مسرت به استحضار میرسانیم موسسه آموزش عالی جامی در نظر دارد ششمین همایش از سری همایش های سالانه " فناوری نانو : از تئوری تا کاربرد" را با استعانت از خداوند متعال و همکاری پژوهشگران گرامی در عرصه فناوری نانو در 19 بهمن ماه سال 1396 در شهر تهران در محل جامعه مهندسان مشاور ایران برگزار نماید.

لذا از کلیه پژوهشگران عزیز جهت شرکتدر این همایش و ارائه نتایج پژوهش های اصیل و ارزشمند خود دعوت بعمل می آید.

امید است با برگزاری سالانه این همایش بتوان گامی هرچند کوچک در راستای گسترش فناوری نانو در بخشهای مختلف تئوری و کاربردی برداشته و بتوان بستری مناسب جهت هم اندیشی و گسبرش و عمق بخشی در رابطه با این فناوری نوین ایجاد نمود.

لازم به ذکر است که تمامی مقالات پذیرفته شده در این همایش در پایگاه استنادی جهان اسلام و سیویلیکا نمایه می گردد.

محورهای همایش شامل کلیه پژوهش های بنیادی، توسعه ای و کاربردی در زمینه فناوری نانو می باشد.

با تشکر و به امید دیدار شما در کنفرانس

دبیرخانه همایش ملی " فناوری نانو ، از تئوری تا کاربرد"

WWW.ncnta.ir

Telegram : https://t.me/ncnta