هجدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران

با سلام و احترام به استحضار مي‌رساند

هجدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران با همکاری دانشکده شیمی دانشگاه تهران، دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران و انجمن شیمی ایران، 14 تا 17 اسفند 1394 در جزیره کیش برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این گردهمایی ایجاد فرصتی دیگر برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی پژوهشی در زمینه شیمی فیزیک و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری‌های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاه و صنعت است .

لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دعوت می‌شود تا با ارائه نتایج پژوهش‌های اصیل و منتشرنشده خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند. با توجه به ماهیت بین‌رشته ای و چندرشته‌ای شیمی فیزیک، از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های فیزیک، بیوشیمی، بیوفیزیک، بیوانفورماتیک و سایر رشته‌های مرتبط نیز دعوت می‌شود که در این کنفرانس شرکت کنند. بدون شک این کنفرانس می‌تواند محلی برای ارتباط و تبادل نظر محققان رشته‌های مختلف باشد. کمیته برگزارکننده تلاش خواهد کرد که شرایط لازم را فراهم کند تا محققان بتوانند در محیطی علمی به تبادل نظر بپردازند .

ثبت نام از 20 مهرماه آغاز خواهد شد. برای اطلاعات تکمیلی از 20 مهر به وبگاه کنفرانس مراجعه شود:

کمیته علمی هجدهمین کنفرانس شیمی فیزک ایران =-

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=- =-=-=-=-=-= -= -= -= -= -=

محورها و زمینه‌های کنفرانس :
نانو شیمی فیزیک
بیوشیمی فیزیک