هشتمین سمینار ملی شیمی و محیط زیست

پژوهشگر محترم

با سلام

احتراما، به استحضار می­رساند هشتمین سمینار ملی شیمی و محیط زیست در تاریخ 15-16 شهریور ماه سال جاری با همکاری انجمن شیمی و با حمایت ستاد توسعه فناوری نانو در دانشکده شیمی دانشگاه خوارزمی (تربیت معلم تهران سابق) برگزار خواهد شد. در این سمینار مقالات ویافته ­های علمی و پژوهشی پژوهشگران در زمینه ­های متنوعی شامل:

- روشهای نوین تشخیص کیفی، اندازه گیری و حذف آلاینده های شیمیایی آب و مواد غذائی

- روند تغییرات شیمیایی منابع آبی کشور بویژه دریاچه ارومیه و اثرات زیست محیطی آن

- بررسی مشکلات زیست محیطی صنایع شیمیایی، نفت، پتروشیمی و مدیریت آنها

- مدیریت، کنترل و بازیافت پسماندهای صنعتی و آلاینده های محیط زیست

- شیوه های کاهش آلاینده های زیست محیطی و اهمیت آموزش آن

- مدیریت پسماندهای آزمایشگاهی و پسماندهای ویژه

- کنترل و کاهش آلودگی هوا در کلانشهرها

- شیمی، محیط زیست و سلامت

- نانوفناوری و محیط زیست

- شیمی سبز

ارائه و مورد بحث و بررسی قرار خواهند گرفت. نظر به اینکه هدف از برگزاری این سمینار ایجاد فرصتی دیگر برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی حول محورهای علمی سمینار و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاهی، اجرائی و صنعتی است. لذا از شما پژوهشگر محترم دع وت می گردد تا آخرین یافته های علمی پژوهشی خود را تا روز 15 تیر 1396 در محورهای سمینار جهت برگزاری هرچه بهتر سمینار از طریق وبگاه سمینار در آدرس http://8nscei.khu.ac.ir به دبیرخانه ارسال نمائید. جهت اطلاعات بیشتر به وبگاه سمینار مراجعه نمائید.

دبیر خانه سمینار