هفدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران

با سلام و احترام، به استحضار مي‌رساند

هفدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران با همکاری دانشکده شیمی دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی تهران و انجمن شیمی ایران، از 29 مهر تا 1 آبان 1393 برگزار خواهد شد. هدف از برگزاری این گردهمایی ایجاد فرصتی دیگر برای ارائه جدیدترین دستاوردهای علمی-پژوهشی در زمینه شیمی فیزیک و برقراری ارتباط بیشتر بین اساتید، دانشجویان و پژوهشگران به منظور تبادل نظر و ایجاد همکاری های علمی و همچنین ارتباط نهادهای دانشگاه و صنعت است.

لذا از کلیه اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دعوت می‌شود  تا با ارائه نتایج پژوهش‌های اصیل و منتشرنشده خود بر غنای علمی این کنفرانس بیافزایند. با توجه به ماهیت بین‌رشته ای و چندرشته‌ای شیمی فیزیک، از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های فیزیک، بیوشیمی، بیوفیزیک، بیوانفورماتیک و سایر رشته‌های مرتبط نیز دعوت می‌شود که در این کنفرانس شرکت کنند. بدون شک این کنفرانس می‌تواند محلی برای ارتباط و تبادل نظر محققان رشته‌های مختلف باشد. کمیته برگزارکننده تلاش خواهد کرد که شرایط لازم را فراهم کند تا محققان بتوانند در محیطی علمی به تبادل نظر بپردازند.

دکتر سیف‌اله جلیلی
دبیر هفدهمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران

=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
محورها و زمینه‌های کنفرانس:
نانو شیمی فیزیک
بیوشیمی فیزیک
ترمودینامیک کلاسیکی
مکانیک آماری
شیمی کوانتومی و طیف‌سنجی
الکتروشیمی
سینتیک شیمیایی
شیمی سطح و حالت جامد