پنجمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو

انجمن نانوفناوری ایران پنجمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو (ICNN2014) را در روزهای 30 مهر تا 2 آبان 1393 در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می‌کند

با سلام

انجمن نانوفناوری ایران پنجمین همایش بین‌المللی علوم و فناوری نانو

(ICNN2014)  را در روزهای 30 مهر تا 2 آبان 1393 در دانشگاه تربیت مدرس تهران برگزار می‌کند:

فراهم کردن فرصتی مناسب برای معرفی پیشرفت‌های جدید در حوزه‌ی فناوری نانو و تقویت همکاری بین محققین ایرانی و خارجی این حوزه، از جمله اهداف برگزاری این کنگره بیان شده است.

از جمله محورهای این کنگره می‌توان به موارد زیر اشاره کرد

•  نانو شیمی
  •  نانومواد
  •  نانوپزشکی
  •  نانوبیوتکنولوژی
  • نانوفیزیک، نانو الکترونیک و NEMS
  •  شبیه سازی
  • تجاری سازی

محققین و پژوهشگران فرصت دارند چکیده‌ی مقالات خود را تا تاریخ 30مرداد ماه 1393 به دبیرخانه‌ی کنفرانس ارسال کنند. زمان اعلام نتایج 31 شهریور ماه خواهد بود.

شایان ذکر است، این همایش در شمار همایش‌های مورد تایید ستاد نانو برای دریافت مرحله دوم حمایت تشویقی پایان نامه قرار دارد.

علاقمندان می‌توانند، به‌ منظور ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر در خصوص برنامه‌های پنجمین کنگره بین‌المللی نانو به پایگاه اینترنتی انجمن نانو مراجعه کنند.